Nadat de vliegtickets al eerder waren geboekt wordt het nu tijd om te zorgen dat we tijdens ons verblijf in Florida en New York ook onder de pannen zijn.

Allereerst maar eens een auto gereseveerd. Het gaat weer een lekkere ruime SUV worden, net zoals waar we vorig jaar de westkust mee hebben bezocht. Blog Image

Vervolgens met 2 PC’s naast elkaar de diverse hotelboekingsites afgestruind. Hierbij werden toch enkele tientalle €uro’s prijsverschillen geconstateerd tussen de diverse aanbieders. Omdat wij het 2e deel van onze vakantie in New York zullen verblijven en de voordelige hotels daar snel vol zitten, hebben we ons dus eerst daar op gericht. Na veel rekenwerk (omrekenen dollars naar euro en vergeet daarbij ook de tax niet mee te nemen!) uitgekomen op hotel Pennsylvania wat zeer centraal is gelegen in hartje Manhattan. Blog Image

Via de website van Ebookers.nl de beste optie gevonden om hier 3 nachten door te kunnen gaan brengen, al moet de kamer nog wel definitief bevestigd worden.

Tot zover het resultaat van ons eerste avondje “spitten op internet”. Omdat we het eigenlijk nog steeds eens zijn over de te volgen route in Florida (met de keys of juist niet) gaan we ons eerst hier nog eens op beraden voor dat de hotels daar ook kunnen worden geboekt. Er staan wel alvast een aantal websites tussen onze “favorieten”.