Mieke was om 4.00 uur als eerste wakker, de rest volgde om 5.30 uur. Gek dat het geen moeite kost om vroeg op te staan terwijl dat thuis vaak wel het geval is, of zou het aan de jetlag liggen smiley?

Om 6.15 uur zijn we maar opgestaan waarna Sven met een paar vrienden in Nederland ging msn’en. De meesten waren ook online gezien het tijdverschil van 6 uur met Nederland.

Blog Image

De koffers werden heringepakt want thuis waren we de kleren van iedereen verspreid over alle koffers ingepakt voor het geval er een of meer koffers later in het eerste hotel aan zouden aankomen (of helemaal niet!). Gelukkig is deze voorzorgsmaatregel voor ons overbodig geweest.

Blog Image

Tijdens het ontbijtbuffet hier in het motel bleken er Nederlanders te zijn die net als ons gisteravond zijn gearriveerd en 3 van de 4 koffers missen!

Na het ontbijt zijn we naar de Florida Mall gelopen.

Blog Image

Om 10.00 uur was het al behoorlijk warm. In de Florida Mall konden we natuurlijk onze favoriete “Frappuchino’s” bij Starbucks niet weerstaan.

Blog Image

Later op de dag zijn we naar de Premium Outlet gereden. Daar vonden we meer spullen naar onze gading (zeker gezien de prijzen).

De door Sven en Niels fel begeerde Nike Air Max schoenen, 4 Levisbroeken en wat Espritkleding werden gescoord. Tussen de aankopen werd bij Subway de eerste 6 inch met Italian Meatballs naar binnen gewerkt.

Blog Image

Voor het avondeten vandaag was de Mac aan de beurt. René en Mieke liepen inmiddels met hun tong op straat maar de boys hadden nog wel een laatste restje energie voor een duik in het zwembad. Het motregende inmiddels maar dat vonden ze wel zo cool. Nat werden ze toch wel.

In de motelkamer heeft René ons weblog bijgewerkt om vervolgens weer horizontaal te gaan.

Morgen gaan we raketjes kijken!