Nadat we hadden uitgecheckt, ontbeten bij Denny’s. Het Amerikaanse ontbijt bestond uit pancakes, sauceges, toast en scrumbled eggs. Net zoals vorig jaar was het weer erg lekker en veel.

Vandaag zou het een behoorlijk warme dag worden. Via de highway op weg naar onze volgende bestemming: Miami Beach. Vlak voor Fort Lauderdale werd de Tom Tom verder genegeerd en gingen via de kustweg verder. We zagen waanzinnig grote mooie huizen, compleet met jacht voor de deur. Je kon wel zien waar de jetset woonde.

In Miami Beach aangekomen, vonden we al snel ons hotel: Dezerland.

Blog Image

Dit was een typisch Amerikaans hotel. Het restaurant stond vol met grote Amerikaanse cadillacs en nog meer typisch Amerikaanse attributen. Het was alles Rock and Roll wat de klok sloeg.

Blog Image

We hebben nog 2 uurtjes in en bij het zwembad gelegen. Het hotel lag direct aan het strand en natuurlijk zijn we daar ook nog wezen kijken. De jongens lieten zich graag op de golven meedrijven.

Blog Image

’s Avonds de stad ingegaan op zoek naar een (fastfood) restaurant. Dat bleek nog niet zo eenvoudig te zijn. Uiteindelijk uitgekomen bij de Pizza Hut (hadden we nog niet gehad) en daar de klassieke fout gemaakt om 4 medium pizza’s te bestellen. Degene die ons hielp dacht dat we na 1 pizza besteld te hebben al klaar waren en keek des te verbaasder dat er vervolgens nog 3 bij kwamen. Gevolg, in totaal bijna 2 pizza’s de afvalbak ik maar vol zaten we!