Vandaag stond er weer een bezoek aan de Busch Gardens op het programma. We waren alle vier nog erg moe van gisteren en waren daardoor pas om 9.45 uur nog maar net op tijd voor het ontbijt. Om 11.00 uur kwamen we in Busch Gardens aan en gingen direct in de ”hangachtbaan” de Montu. Deze “hangachtbaan” was veel spectaculairder dan de die in Walibi World. Maar ja, daarvoor zijn we ook in Amerika.

Blog Image

Na nog een paar keer deze achtbaan te hebben “getest en goed bevonden” zijn we het dierenpark “Edge of Africa” gaan bekijken. We zagen leeuwen, tijgers, zebra’s, stokpaardjes, een gier en nog veel meer dieren.

Blog Image Blog Image

Daarna zijn we met de Skyride (een kabelbaan met 4 persoonsgondels) over het dierenpark heengegaan en kwamen we bij de andere achtbanen terecht, die we ook maar weer hebben “getest”.

Blog Image

René, Sven en Niels zijn ook nog in de grote wildwaterbaan geweest.

Blog Image

Hier kwam René nog behoorlijk droog uit maar toen we later met zijn vieren in de “Congo River Rapids” gingen, kwam hij er niet zo droog vanaf, zeg maar rustig zeikesnat! Mieke en vooral René waren tot op het hemd toe nat terwijl Sven en Niels nauwelijks nat waren. Rene, Sven en Niels zouden nog een keer in hun favoriete achtbaan de SheiKra gaan. Mieke was hiervoor nog steeds niet te porren omdat zij de afdalingen van 90 graden niet zag zitten. Ze heeft een vooruitziende blik gehad want na afloop van hun rit moesten ze ongeveer 40 minuten in de beugels blijven zitten omdat er een technische storing was smiley.

Blog Image

Al waren René en Mieke het eigenlijk niet van plan de hele dag in dit leuke en mooie park te blijven, toch wisten Sven en Niels het toch weer tot sluitingstijd 19.30 uur te rekken. Ma en pa gingen op een terras zitten met een diet Coke en een koude Budweiser smiley terwijl de jongens nog snel in een paar achtbanen pakten voor het park dicht ging.

Nadat we het park hadden verlaten en met de daarvoor bestemde tram weer naar het parkeerterrein werden gebracht, zijn we bij de Denny’s wezen eten. Toen we weer in het hotel aankwamen, zijn de 3 Houtmannen nog gaan moonlight zwemmen

Blog Image

en is Mieke begonnen met het bijwerken van het weblog’.

Zo is er helaas al weer een dag voorbij. Dat wij vorige week om deze tijd nog in het vliegtuig zaten lijkt al weer veel langer geleden. Morgen een goed uurtje tuffen naar Orlando waar wij daarna nog een hele dag zullen verblijven. Hiervoor is nog niets ingepland. Mieke wil wel gaan shoppen, René voelt meer voor een rustig dagje zwembad terwijl de boys alweer het volgende pretpark op hun verlanglijstje hebben staan. We zien het wel wat het gaat worden.

Bij het schrijven van dit verslag beseften wij dat het vandaag in Nederland dodenherdenking is geweest. Helemaal niet bij stilgestaan, je leeft hier toch in een andere wereld.