De laatste dag is helaas alweer aangebroken. Na eerst lekker te hebben uitgeslapen werd om 11.00 am begonnen met een “late breakfast” bij Lindsey’s. Je bent daar wel iets duurder uit maar krijgt genoeg om een groot deel van de dag op te kunnen teren.

Vervolgens werden de koffers en tassen van de kamer gehaald en het hotel voor de laatste keer om 12.00 uur verlaten. Het was een kwestie van de straat oversteken waarna wij het Pennsylvania treinstation konden binnen wandelen. Gelukig is het weer opgeknapt en was het droog zodat wij niet met bagage en al door de regen hoefden te lopen. Dat had gisteren wel anders geweest.

Op het station werden kaartjes gekocht om met de trein naar de luchthaven Newark te reizen. René werd nog aangesproken door een Amerikaan die zich heel zielig voordeed. Hij ging verder niet in op zijn “smeekbede” om geld en dat was maar goed ook want inmiddels was een handlanger van hem achter René komen staan, klaar om te zakkenrollen. Op dat moment draaide René zich om en liep weg. De jongens en Mieke zagen dit van iets verder op gebeuren.

Goed, voor de trein moesten we even wachten. Nadat we waren ingestapt reed de trein om 1.07 pm. Het bleek vandaag ook national railwayday te zijn.

Na een half uurtje werd het vliegveld bereikt. Daarna nog even met de airtrain naar de vertrekhal waarna de gebruikelijke handelingen werden uitgevoerd, inchecken, secuirity check en op naar de gate. Daar zitten wij nu te wachten tot onze vlucht om 6.35 pm vertrekt, nog 3 1/2 uur te gaan dus. Tijd genoeg om nog even te winkelen, te internetten en een hapje te eten. Ons vluchtnummer is C70. Deze zal morgenochtend om 8.15 uur landen op Schiphol. We slaan dus een deel van de nacht over.

Tot zover onze verslaggeving van onze trip. Wij hopen dat jullie het leuk hebben gevonden om het op deze manier mee te beleven (in ieder geval waren de reacties erg leuk). Wij hebben er in ieder geval veel lol aan beleefd en de vakantie zelf was natuurlijk weer helemaal TE GEK smiley!!!

Hieronder nog 2 foto’s van woendag genomen vanaf het Empire State Building:

Blog ImageBlog Image